elke gezin01

Ik ben 29 jaar, afkomstig van Maarkedal en ben gehuwd met Jonathan Vandekerckhove, met wie ik twee flinke zonen heb: Arjen en Jaro.

Ik ben opvoedster en werkte 8 jaar bij MFC Heynsdaele, waar ik hoofdopvoedster was.

Als opvoedster en mama ben ik gaan beseffen dat de eerste levensjaren van die kleine, pure mensjes belangrijk en speciaal zijn en dat ik heel graag met kinderen bezig ben. Daarom ben ik met De Klavertjes 4 begonnen. Elk kind is uniek, elk kind verdient de meest volledige en individuele zorg en begeleiding.


kindjesinhart

Missie

De Klavertjes 4 biedt u en uw kinderen een optimaal uitgewerkte en kwaliteitsvolle opvang aan.


kindjesvoorhuis

Visie

In De Klavertjes 4 vertoeven je kindjes in een gezellige en echt huiselijke omgeving met veel geborgenheid. Hun ontwikkeling wordt ten volle gestimuleerd.

Dagelijks bieden we vers klaargemaakt, lekker en gezond eten aan.

Drie afzonderlijke slaapkamertjes, ruime leef- en speelruimtes en een mooie tuin met binnenplaats.

Ouders met jonge kinderen rennen steeds maar van hot naar her, gaan tot het uiterste om het beste van zichzelf te geven. Uw kind komt natuurlijk op de eerste plaats, maar daarnaast gaat u ook werken, doet u boodschappen en de was, heeft u een partner, ...

Met De Klavertjes 4 bieden wij ouders wat rust en comfort aan. De kindjes mogen in pyjama afgezet worden en wij zorgen desgewenst voor lekker vers eten en voor de luiers.

Individuele wensen of noden kunnen steeds besproken worden. Zo verlichten we uw takenpakket en verlossen we u voor enige tijd van zo veel mogelijk praktische zorgen.