Kim De Muynck

Hallo allemaal!

Ik ben Kim De Muynck en wil mezelf graag even kort voorstellen, aangezien ik vanaf 2 januari 2019 De Klavertjes 4 zal vervoegen. Samen met Elke, zal ik instaan voor de dagelijkse werking en de verzorging van jullie kleine oogappel. Ik ben 26 jaar oud en samen met mijn man, Kenneth Van Coppenolle, woon ik in Ellezelles. Samen kregen wij ons 2e kindje in oktober.

Ik ben energiek, consequent, creatief, geduldig en zeer gemotiveerd om te starten aan dit nieuwe hoofdstuk. Ik heb een groot hart voor kinderen en een verzorgend karakter. Met deze kwaliteiten wil ik graag deel uitmaken van de kwaliteitsvolle werking in De Klavertjes 4.

Ik heb een carrière van 5 jaar achter de rug in het kleuter-,lager- en immersieonderwijs. Ondanks het feit dat ik mijn werk graag deed, ben ik klaar om een nieuwe start in mijn leven te maken. Dit waren boeiende en leerrijke ervaringen die mijn motivatie vergroten om me blijvend in te zetten voor de verzorging en de opvoeding van het kind. Het verzorgen van jonge kinderen en het helpen bij de eerste ontwikkelingen voor hun verdere leven geven me veel voldoening.

Dit alles wil ik graag vol passie delen met de baby’s en de peuters die nog heel pril in het leven staan. Ik wil deel uitmaken van de ontdekkende reis die deze lievelingen zullen doormaken en er samen voor zorgen hun toekomstige leven in goede banen te leiden.


kindjesinhart

Missie

De Klavertjes 4 biedt u en uw kinderen een optimaal uitgewerkte en kwaliteitsvolle opvang aan.


kindjesvoorhuis

Visie

In De Klavertjes 4 vertoeven je kindjes in een gezellige en echt huiselijke omgeving met veel geborgenheid. Hun ontwikkeling wordt ten volle gestimuleerd.

Dagelijks bieden we vers klaargemaakt, lekker en gezond eten aan.

Drie afzonderlijke slaapkamertjes, ruime leef- en speelruimtes en een mooie tuin met binnenplaats.

Ouders met jonge kinderen rennen steeds maar van hot naar her, gaan tot het uiterste om het beste van zichzelf te geven. Uw kind komt natuurlijk op de eerste plaats, maar daarnaast gaat u ook werken, doet u boodschappen en de was, heeft u een partner, ...

Met De Klavertjes 4 bieden wij ouders wat rust en comfort aan. De kindjes mogen in pyjama afgezet worden en wij zorgen desgewenst voor lekker vers eten en voor de luiers.

Individuele wensen of noden kunnen steeds besproken worden. Zo verlichten we uw takenpakket en verlossen we u voor enige tijd van zo veel mogelijk praktische zorgen.