gelukkigekindjes01

Kinderen zijn onze passie, gelukkige kinderen onze grootste voldoening. Daarom heerst in De Klavertjes 4 een gezellige en huiselijke sfeer en kunnen uw spruiten in alle rust stoeien en ontdekken in een geborgen en veilige omgeving.

We doen er alles aan om de ontwikkeling van uw kind te stimuleren. We hebben aandacht voor onder meer spraak, motoriek en sociale vaardigheden.

We kunnen en willen dat natuurlijk niet alleen en rekenen daarom op u als ouder om samen de beste opvang en begeleiding voor uw kind te organiseren. Daar maken we graag tijd voor vrij.


gezondeten01

Uw kindje is welkom in pyjama, voor luiers wordt gezorgd. Elke dag is er verse soep en verzorgen wij lekkere en gezonde maaltijden. Al mogen jullie die natuurlijk ook zelf meebrengen.

We willen u als ouder zoveel mogelijk tegemoetkomen en proberen heel graag aan uw individuele wensen of noden te voldoen. Zorg, kwaliteit en individuele benadering staan bij De Klavertjes 4 voorop.


spelendekinderen01 n

Ons kinderdagverblijf is gehuisvest in een ruime en volledig aan kinderopvang gewijde privé woning: drie afzonderlijke slaapkamertjes, ruime leef- en speelruimtes en een mooie tuin met binnenplaats.

Het kinderdagverblijf is toegankelijk aan zowel de voorzijde (Elzeelsesteenweg) als aan de rustiger achterzijde (Papekouters). Vooraan zijn ruime parkeerplaatsen beschikbaar.

Onze buur is een basisschool, handig als u schoolgaande kinderen hebt.